Otroški vozički BEBETTO - Pooblaščeni prodajalec Lux4kids & boombo Slovenija

O podjetju

Podjetje PPH Aro Karon, proizvajalec znamke Bebetto, je na trgu prisotno že od leta 1994. Takrat se je rodila zamisel, da bi z ustvarjanjem visoko kakovostnih izdelkov najvišjega standarda ponudili staršem in bodočim staršem le najboljše izdelke.

Dinamično podjetje je v letu 2002 ustvarilo znamko Bebetto. Ponudba je namenjena vsem mladim staršem, ki želijo biti v koraku s časom.


Bebetto se ponaša z usposobljenim in izkušenim kadrom. Dejstvo je, da naši izdelki ne spadajo v v povprečje, ampak so že več let sinonim za kakovost na najvišjem nivoju. Pravtako se trudimo zagotoviti, da naši izdelki kupcem zagotavljajo maksimalno varnost.

Odgovor na številne raziskave, ki smo jih uvedli, smo patentirali tudi znamko Bobostello, ki dopolnjuje proizvodnjo blagovne znamke otroških vozičkov Bebetto. Tako lahko tudi iz lastne proizvodnje zagotovimo dodatno opremo za otroške vozičke.

 

POMEMBNO

Podjetje AH ring d.o.o. (Trgovina z otroškimi vozički Lux4kids & boombo, Tržaška 67a, 2000 Maribor) je generalni uvoznik in zastopnik za otroške vozičke blagovne znamke Bebetto. Zato lahko kupcu nudi neposreden servis, na območju Slovenije, le zakoniti zastopnik podjetje AH ring d.o.o..

Podpore za izdelke, ki niso kupljeni pri uradnem in zakonitem prodajalcu ne nudimo. Na spletu so se namreč pojavili tudi otroški vozički sumljivega izvora na katerih so oznake Bebetto.

Edina pooblaščena trgovina v Sloveniji za znamko Bebetto je: Trgovina z otroškimi vozički Lux4kids & boombo, Tržaška 67a, 2000 Maribor.


Odbor PPH ARO Karon Sp.j.