Otroški vozički BEBETTO - Pooblaščeni prodajalec Lux4kids & boombo Slovenija

Inovacije

Shock Absorption System - SAS za povečanje udobja. Sprednja kolesa se obračajo, mehanizmi so opremljeni z vzmetnimi elementi. Ti absorbirajo vibracije, ki jih na neravnih terenih povzročajo kolesa. Vsak mehanizem ima za rotacijo svoj blažilni element, ki povečuje udobje neravnega terena. Amortizacija v veliki meri odpravlja tresljaje, ki se pojavljajo pri vozički brez sistema SAS.

 

DMS* - Direction Memory System - spomin smeri vožnje - premostitev neravnin (ko je kolo v zraku) lahko na prednjih kolesih povzroči nekontrolirano vrtenje. Kar pomeni težje manevriranje takoj po ponovnem stiku prednjih koles s površino.

DMS sistem obdrži sprednje kolo v zraku v takšnem položaju, kot je bilo v času, ko je še bilo na podlagi. Tako lahko voziček enostavno položite nazaj in nadaljujete z vožnjo. Ti primeri so pogosti pri premagovanju ovir, kot so: robniki, pločniki, stopnice, vhodni podesti, terase itd.
Mehanizem je namenjen za ohranjanje položaja kolesa v položaju, v katerem je bilo kolo preden ste voziček dvignili s sprednjimi kolesi od tal.


* Sistem je zaščiten s strani patentnega urada